avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca am o hotarare a curtii de apel pentru stabilirea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca am o hotarare a curtii de apel pentru stabilirea pensiei ...

Daca am o hotarare a curtii de apel pentru stabilirea pensiei de intretinere a celor doi copii in cuantum de 600 lei pentru fiecare, pana la 18 ani, mai pot face o cerere de inlaturare a dispozitiilor potrivnice? Hotararea este data in 2016. Copii au ajuns la majorat, continua studiile, dar nu mai primesc bani de la tata. Am platit 5500 lei pentru trei procese sa obtin un cuantum fix, iar hotararea a fost data cand deja cel mare era major.
Multumesc anticipat!
Dvs nu mai faceti nimic,copii majori pot face demersuri în instanța pt continuarea plății pensiei după împlinirea vârstei de 18 ani datorita faptului ca urmeaza studii superioare.Daca mai sunt sume neachitate din urmă se or adresa unui executor.Nu este vorba despre nici o dispoziție contrară ,v am indicat soluțiile.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara satelitu satelitu Sotului meu i sa stabilit pensia alimentara pentru minorul din prima casatorie la 450 de la 130(i sa prins veniturile din ultimele luni unde avea sporuri si ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara lifeislife lifeislife Divort cu copii: Am o hotarare din 2005 pentru o pensie de intretinere in cuantum fix in valoare de 600 lei pana la majorat, \"cu posibilitatea majorarii ... (vezi toată discuția)