avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cum se anuleaza o procura in caz ca emitentul nu mai ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cum se anuleaza o procura in caz ca emitentul nu mai are copia ...

cum se anuleaza o procura in caz ca emitentul nu mai are copia procurii
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 10:22, 11 August 2021
"Emitentul" (mandantul) se poate prezenta la orice notariat, unde se vor efectua cercetări în registrul national notarial in care sunt înscrise procurile. De acolo notarul poate descărca o copie a procurii, astfel încât să faceți referire la datele ei de identificare in momentul in care dați declarația prin care "anulati" (revocați) procura.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura notariat (imputernicire) geo-vem geo-vem Cum se poate anula o procura (imputernicire)facuta la un notariat.Mai exct o societate a imputernicit o persoana si in momentul asta se doreste sa fie ... (vezi toată discuția)
Revocare procura ContSters320975 ContSters320975 Buna ziua! Odata cu plecarea mea din tara, am imputernicit-o pe mama sa ma reprezinte in toate modurile posibile(in instanta, pt eliberare doc.,administrare ... (vezi toată discuția)
Imputernicire barothistefan barothistefan Buna seara. Am un copil din casnicia anterioara. Am facut sotiei procura la notar pentru scoaterea copilului din tara. Pot sa o anulez? (vezi toată discuția)