avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este necesara autorizarea activitatii la sediul social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este necesara autorizarea activitatii la sediul social?

Este necesara autorizarea activitatii la sediul social? Eventuale riscuri.

Am deschis recent o microintrprindere. Sunt freelancer si pot desfasura activitatea de oriunde. Credeti ca ar trebui sa autorizez activitatea si de la sediul social? Am inteles ca nici impozitul pe cladire nu se modifica (daca nu decontez intretinerea etc.) singurul inconvenient ar fi acordul vecinilor. La ce riscuri ma supun daca mi s-ar putea imputa ca am desfasurat activitate si de la sediul social?
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: RaduM39 , utilizator 14:18, 12 August 2021
Am rezolvat, pentru activitatea mea particulara, nu am nevoie de activitate la sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa teokoli teokoli Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu o problema. Am un verisor care are domiciliul pe proprietatea mea dar nu locuieste acolo, iar acum doreste sa-si faca un ... (vezi toată discuția)