avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna dimineata! Zilele trecute am depus o plangere la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna dimineata! Zilele trecute am depus o plangere la politie ...

Buna dimineata! Zilele trecute am depus o plangere la politie pentru faptul ca s-a realizat o tranzactie din contul bancar fara acordul si stirea mea. Am nevoie de o copie xerox a plangerii pentru a o depune la banca sa mi se restituie suma respectiva. Unde pot solicita acest lucru?
Cred ca Nu ati inteles foarte bine, ar trebui să mergeți cu un avocat.Numarul provizoriu se refera la faptul ca nr de dosar penal se dispune de către parchet cu taxa respectivă sigur e o neînțelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals ARA13 ARA13 Buna ziua, Am avut un cont bancar, pe care fostul meu prieten era imputernicit, iar eu titular; in anul 2009, la scurt timp dupa ce ne-am despartit, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu contul bancar daniela00 daniela00 am si eu o problema .am dat contul bancar unei persoane iar dansa a tepuit persoane cu contul meu.iar acum pe numele meu este un dosar penal.pot face puscarie ... (vezi toată discuția)
Refuz de plată otp bank tranzacții neautorizate +card pierdut ... Bogdan100111 Bogdan100111 Refuz de plată OTP BANK Tranzacții neautorizate +card pierdut Am pierdut cardul ,mi-am dat seama după 3 zile, între timp s-au efectuat tranzacții foarte ... (vezi toată discuția)