avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara. Avem circuit in Turcia cu plecare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara. Avem circuit in Turcia cu plecare 18.08.2021, De ...

Buna seara. Avem circuit in Turcia cu plecare 18.08.2021, De astazi Turcia este in zona rosie de risc Covid, putem folosi asigurarea storno ca sa nu mai mergem? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 18:47, 13 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles. Am sa citesc mai cu atentie polita.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta turcia, renuntare 12buburuza 12buburuza eu si familia mea avem o vacanta platita in Turcia din luna ianuarie 2016,avand in vedere situatia din Turcia,am vrea sa renuntam si nu stim cum se ... (vezi toată discuția)
Asigurare complexa in strainatat calatorie maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia. pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a ... (vezi toată discuția)
Renunțare vacanță din cauza covid-19 AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, Ca multe persoane ne-am făcut o rezervare pt o vacanță în acest an. Vacanța urma să aibă loc începând cu 15 iunie, all inclusiv, în ... (vezi toată discuția)