avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de documentele necesare pentru a vinde o casa cu teren in zona rurala.
Multumesc si astept cu interes!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:10, 13 August 2021
In primul rand sa aveti toate actele in regula ( cadastru, intabulare, actele de proprietate...) si puneti anuntul de vanzare...
Daca aveti si teren agricol/extravilan o sa trebuiasca sa va adresati Directiei judetene pentru agricultura ( puteti merge la primarie in prima faza) pentru ca acestea au un regim mai special-trebuie sa puneti un anunt de vanzare pe site-ul dumnealor, au prioritate vecinii la cumpararea lui... va explica cei de la primarie/directia agricola ce si cum...
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Ionut.ion, utilizator
multumesc frumos....eu de acte vroia mai multe amanunte. Am certificat de mostenitor, am plan de amplasament doar pe teren, nu am pe casa. Ce imi mai trebuie, sau care sunt pasii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)