avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscator de bloc ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscator de bloc ocupat abuziv

Buna ziua.
Locuim intr-un bloc cu doua etaje, 9 apartamente. Pe fiecare etaj, inclusiv la parter, exista un uscator. La etajul nostru unul din vecini a ocupat uscatorul cu obiecte personale, a schimbat usa si nu are nimeni in afara de acesta acces. Cum putem proceda pentru a putea utiliza si noi acest spatiu? Mentionez faptul ca nu avem asociatie de proprietari.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2021
Cochior M., utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:57, 15 August 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
varianta 1: faceti asociatie si il anuntati pe vecin sa elibereze spatiul
varianta 2: il actionati in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu scopul administrarii eficiente a partii comune de condomiu este de preferat sa infiintati asociatie de proprietari
Uscatorul reprezinta parte comuna ,la care legal au acces toti proprietarii
Initial discutati amiabil cu utilizatorul spatiului ,precizand acestuia ca uscatoria este parte comuna,accesibila tuturor proprietarilor sau in cazul in care vecinii isi dau acordul impreuna cu asociatia de proprietari,spatiul poate fi exclusiv utilizat prin incheiere de contract de locatiune sau de folossinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parti comune (uscator, boxa) sorin_corciova sorin_corciova Buna ziua. Am si eu o problema, va rog daca m-ati putea ajuta! M-am mutat de curand intr-un bloc cu 8 etaje, locuiesc la parter, si fostii proprietari au ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului într-o uscătorie comună florinm. florinm. Bună ziua Locuiesc într-o scară a unui bloc cu regim de înălțime P+4, cu 20 de apartamente. Nu există constituită asociație de proprietari în bloc ... (vezi toată discuția)