avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru studenti

Daca am absolvit facultatea in iunie 2009 (facultate de stat, cursuri la zi) iar in prezent sunt la master, tot la facultate de stat dar la cursuri la distanta, pot beneficia de somaj? Precizez ca nu am mai lucrat nicaieri pana acum si nici un prezent nu sunt angajata.
Studentii la master nu beneficiaza de somaj. Trist dar adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru mama studenta ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am cautat forma actuala a legii indemnizatiilor pentru mame dar nu am reusit sa o gasesc, asa ca va adresez o intrebare. Sotia mea este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)