avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Aragaz pericol pentru populatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Aragaz pericol pentru populatie

Buna seara, am o intrebare la dvs. De ieri ma tot cert pe e-mail cu responsabila de reclamatii de la firma [EDITAT] care nu intelege reclamatia mea..pe care o considera nejustificata. Acum 6 luni mi-am cumparat un aragaz cu 4 ochiuri [MARCA] si cu 2 gratare..ca asa s-au fabricat..si nu pot folosi 2 ochiuri, de la aragaz pentru ca risc sa ma ard sau oparesc. Pe scurt, oalele nu stau pe gratarul de la aragaz, aluneca si cad..producand accidente. I-am explicat dnei cu rugamintea de a-mi schimba gratarele, aragazul fiind in garantie. Dna numai nu m-a numit nebuna...neauzind in viata ei de asa un caz..i-am spus ca fac plangere la protectia consumatorului, dar n-a interesat-o, parerea ei fiind ca nu am cum sa demonstrez. Am incercat sa dau comanda contra cost la o firma care se ocupa cu confectionarea acestor gratare de aragaz dar mi-au spus clar ca imi fac altele la fel..deci nu ma ajuta cu nimic..imi este foarte frica pe viitor ca oala nefiind stabila pe aragaz sa nu ne nenoroceasca pe unul din membrii familiei. Aragazul este fixat cum trebuie pe podea..deci nu se pune problema de dezechilibru. Ce ma sfatuiti sa fac, in afara de a-mi cumpara alt aragaz?

:offtopic:Va rog sa evitati identificarea unor persoane fizice sau juridice in mesaje, pe forum se discuta ideea nu persoana. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 18:30, 8 Ianuarie 2010
Este vorba de o lipsa de conformitate dupa declaratiile dumneavoastra.Continuati prin a face reclamatie la protectia consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Explozie hublou masina de spalat werto werto Imi vedeam linistit de treburile mele prin casa cand aud un zgomot foarte puternic (ca si cum ar trece un bolovan cu viteza printr-un geam). Ma uit in baie si ... (vezi toată discuția)
Amenintarea ( este foarte serios ) cataraulioan cataraulioan deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal ... (vezi toată discuția)