Buna ziua. Este "povestea" fratelui meu - 54 ani ; recasatorit, el avand un baiat din prima casatorie, ea o fata din prima casatorie [ acum casatorita], ambii majori acum. Se contureaza acut ideea divortului . Mentionez ca ei traiesc impreuna [ in casa bunicilor ei] de vreo 22 de ani si s-au casatorit legal in urma cu vreo 17 ani. In urma cu vreo 13 ani , bunicii le-au facut act de vanzare- cumparare pe acea casa si pamantul arondat, adica abia dupa ce s-au convins ca fratele meu investea masiv acolo [ avea alti bani pe atunci, dar de vreo 10 ani a fost ales intr-o functie publica si nu mai aduce la fel de " multi" bani in casa] Mai mentionez ca ea nu a avut niciodata serviciu.
Cum se vor imparti toate astea in cazul divortului ? dar in cazul decesului fratelui meu [ Doamne fereste], dar e " negru" de suparare !!!
Multumesc anticipat !
Între soți se cam merge pe 50% fiecare dar poate depinde de mai multe lucruri.
Trebuie văzute si actele de avocat sau de notar daca divorțează amiabil și nu au nevoie de îndrumare juridica specializata.
Intrebare
popamariaaa
Ma numesc Maria ,detin un apartament ,iar din prima casatorie am un baiat .M-am recasatorit si as dori sa stiu! Dupa moatrea mea, ce drept ii revine ... (vezi toată discuția)