avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, am nevoie de o adeverință cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, am nevoie de o adeverință cu ...

Bună seara, o întrebare am ..am nevoie de o adeverință cu vechimea de la o firma care a lichidat în 2018, eu lucrând în perioada 2011_2012 , deci imediat după scoaterea cărților de munca, am găsit biroul care deține arhiva dar nu vrea sa mi_o elibereze, ce pot face în cazul acesta? Oare la ITM hunedoara rezolv cu stagiul de cotizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 17 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul nu are legatura cu stagiu de cotizare , cel mult pentru acea perioada puteti obtine un extras REVISAL de la ITM.

Daca nu vrea sa va elibereze adeverinta, sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca 1996 vera 17 vera 17 Daca am lucrat in invatamant ca titular in perioada 1996-2000 iar in urma demisiei mi am ridicat cartea de munca de la scoala respectiva si in prezent nu o mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de la serviciu, pe lângă raportul revisal de la ... Elandia Elandia Bună ziua. De la serviciu, pe lângă raportul revisal de la ITM, mi s-au cerut adeverințe de vechime. De la 2 firme ( societăți lichidate) nu am ... (vezi toată discuția)