avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cineva a dat anunt ca vinde casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cineva a dat anunt ca vinde casa mea

Cineva mi-a pus casa de vanzare pe un site si m-am trezit cu cumparatori la poarta. Nu avea nr de tel, doar adresa. Am scris site-ului sa stearga anuntul , dar nu mi-au raspuns. Legal ii pot obliga cumva sa-l stearga. Presupun ca e o gluma proasta.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
camelllia, utilizator
Se poate formula o notificare prin avocat care administratorul site-ului respectiv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! date personale puse pe un site de catre operatorii unui magazin online andra2211 andra2211 buna ziua, am cumparat de pe un site doua parfumuri, au ajuns la mine dar am deschis coletul inainte sa ii dau curierului rambursul, am vazut ca in colet era ... (vezi toată discuția)
Acuzatie evaziune fiscala pentru activitate pe okazii.ro AlexandruMihail AlexandruMihail Buna ziua.Sunt anuntat printr-un e-mail de catre politie ca mi-a fost monitorizat traficul facut pe okazii.ro.Si ca sa nu parasesc localitatea pentru ca voi ... (vezi toată discuția)
Bloc cu curte interioara acilian acilian locuiesc pe o strada cu mai multe case si trei blocuri, cele trei blocuri sunt prevazute in proiect cu o curte interioara, acum treizeci de ani cand s-a ... (vezi toată discuția)