avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, fratele meu este in proces de divort au un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, fratele meu este in proces de divort au un copil de ...

buna ziua, fratele meu este in proces de divort au un copil de 2 ani si sotia lui l a instintat ca trimite ancheta sociala la el.Mentionez ca fratele meu a locuit cu sotia si minorul in apartamentul cumparat de el pe vremea cand nu erau casatoriti,acum sta la parintii mei ca sa numai fie ceruri ,dar sotia a trimis citatie cum ca va veni ancheta sociala la fratele meu adica la locuinta parintilor mei ea uitand ca unde locuieste acum nu este casa ei(mentionez ca la locuinta unde sta acum ea sunt conditii mai bune apartamentul find renovat dar sunt conditii decente si lla casa parintilor mei)
Nu sotia trimite anchetă socială ci instanta emite adrese prin care solicită ca anchetele sociale să fie realizate de instituția abilitată la domiciliul /locul unde locuiesc efectiv părțile din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta familiala kromred kromred Detin o casa mostenita de la parintii mei. In aceasta casa nu sta nimeni de aproape 2 ani, eu cu sotia si copilul am locuit in alta parte. In schimb toti ... (vezi toată discuția)
Buna seara...am depus actele pt divorț la avocat dar mi-a cerut ... Dascalu Andreea Bianca Dascalu Andreea Bianca Buna seara...am depus actele pt divorț la avocat dar mi-a cerut adresa unde poate veni sa imi faca ancheta socială...eu daca vreau sa plec cu fata de acasa ... (vezi toată discuția)
Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)