avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua In cat timp trebuie schimbate actele la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua In cat timp trebuie schimbate actele la locul de munca ...

Buna ziua
In cat timp trebuie schimbate actele la locul de munca in urma unui divort dupa ce eu mi-am reluat numele anterior,avand in vedere ca in curand schimb acest loc de munca ,ma afecteaza ca nu am schimbat numele la actualul loc de munca pana acum?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 19 August 2021
Ar fi bine sa aduceti la cunostinta angajatorului.

Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a) și b) din HG 905/2017 se transmite la inspectoratul teritorial de muncă în termen de 3 zile lucrătoare de la data apariției modificării.

art.3
(2) Angajatorii prevăzuți la art. 1 completează registrul în ordinea angajării persoanelor, cu următoarele date, fără a avea caracter limitativ:
.....
b) datele de identificare ale salariaților, cum ar fi: numele, prenumele, codul numeric personal - CNP, cetățenia și țara de proveniență - Uniunea Europeană - UE, non-UE, Spațiul Economic European - SEE;
.....
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume salariat revisal Holom Roxana Holom Roxana Buna ziua! In cazul unei salariate care s-a casatorit in data de 03.07.2020 si si-a schimbat numele, care este termenul de transmitere in Revisal a ... (vezi toată discuția)
Transmitere in revisal schimbare domiciliu angajat mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Daca un angajat si-a schimbat domiciliul in CI, transmiterea in revisal se poate face oricand? Termenul de 20 zile nu se aplica si pentru ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatului de a depune acte modificate la resurse umane morty morty Buna ziua, Am avut buletinul expirat iar de la resurse umane nu s-a observat eliberandul o adeverinta cu seria expirata . Va rog sa-mi comunicati daca ... (vezi toată discuția)