avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Va rog să mă ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Va rog să mă ajutați cu un răspuns. Soțul ...

Bună dimineața. Va rog să mă ajutați cu un răspuns. Soțul are un apartament cu prima soție. Acum s au hotărât să l vândă. Dar soțul ar vrea să îl treacă pe numele meu . Exista aceasta posibilitate? Precizez că fosta este de acord. Mulțumesc și aștept răspuns.
Nu prea se intelege ce vreti de fapt, ca sotul sa pastreze casa, sa o vanda, sa fiti proprietar, coproprietar... reveniti cu detalii.
Nu știu cum să vă explic.....soțul cu fosta au un ap , ei doi i au lăsat apartamentul copilului lor care locuiește în el de când soțul cu fosta au divorțat. Fosta locuiește în altă parte , soțul cu mine stăm în alt apartament . Practic ei doi (soțul și fosta) scaun înțeles să i lase ap copilului , dar nu au avut bani sa i facă copilului cu acte....de aceea e încă pe numele soțului și fostei,...dacă înțelegeți....acum....."băiatul vrea sa vândă apartamentul "( soțul și fosta doar semnează in acte că e pe numele lor) eu cu soțul și cu fosta și cu băiatul am vb sa cumpăr eu apartamentul . Aici e întrebarea . Se poate să îmi vândă mie ap? Adică să fie doar pe numele meu ? Sau nu merge că eu ai poet numele soțului și trebuie neapărat să fie gen altcineva străin. ? Nu știu dacă a ți înțeles. Va multumesc
deci practic dvs vreti sa cumparati pe bune si banii i se vor da de catre vanzatori, baiatului ?
dvs vreti ap ala ? Il cumparati cu bani proprii ?
Da pe bune......cu banii proprii. Și nu știu dacă se poate ....de asta vă întreb. Și da , banii se dau băiatului la final când semnează soțul și fosta. Practic eu as fi cumpărătorul. Și soțul cu fosta vânzătorii in acte . Va mulțumesc pt răbdare.
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021
Druga mihaela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De putut se poate.
Problema e ca dvs sunteți căsătorită.
Iar orice bun dobândit în timpul căsătoriei este bun comun. Deci nu va fi numai al dvs.

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt recăsătorită și soțul are 2 copii majori ... Druga mihaela Druga mihaela Buna seara, sunt recăsătorită și soțul are 2 copii majori și un ap dobandit cu fosta. Au hotărât să lase ap unuia dintre copii dar actele sunt inca pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara! doresc sa cumpăr drepturile succesorale al unui ... Memet2196 Memet2196 Bună seara! Doresc sa cumpăr drepturile succesorale al unui domn, a fost casatorit cu o doamna, din relație s-a născut un băiat, au divorțat, doamna a ... (vezi toată discuția)