Bună dimineața. Va rog să mă ajutați cu un răspuns. Soțul are un apartament cu prima soție. Acum s au hotărât să l vândă. Dar soțul ar vrea să îl treacă pe numele meu . Exista aceasta posibilitate? Precizez că fosta este de acord. Mulțumesc și aștept răspuns.
Nu știu cum să vă explic.....soțul cu fosta au un ap , ei doi i au lăsat apartamentul copilului lor care locuiește în el de când soțul cu fosta au divorțat. Fosta locuiește în altă parte , soțul cu mine stăm în alt apartament . Practic ei doi (soțul și fosta) scaun înțeles să i lase ap copilului , dar nu au avut bani sa i facă copilului cu acte....de aceea e încă pe numele soțului și fostei,...dacă înțelegeți....acum....."băiatul vrea sa vândă apartamentul "( soțul și fosta doar semnează in acte că e pe numele lor) eu cu soțul și cu fosta și cu băiatul am vb sa cumpăr eu apartamentul . Aici e întrebarea . Se poate să îmi vândă mie ap? Adică să fie doar pe numele meu ? Sau nu merge că eu ai poet numele soțului și trebuie neapărat să fie gen altcineva străin. ? Nu știu dacă a ți înțeles. Va multumesc
Da pe bune......cu banii proprii. Și nu știu dacă se poate ....de asta vă întreb. Și da , banii se dau băiatului la final când semnează soțul și fosta. Practic eu as fi cumpărătorul. Și soțul cu fosta vânzătorii in acte . Va mulțumesc pt răbdare.