avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua Am suferit un accident (șofer +doi copii ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua Am suferit un accident (șofer +doi copii minori).Asiguratorul ...

Buna ziua
Am suferit un accident (șofer +doi copii minori).Asiguratorul vinovatului a stabilit dauna totala economica doar că suma oferită este foarte mica din punctul meu de vedere:
Mașina Mondeo Ford 2012, prețul pieței în jur de 6000 de euro.Suma oferită 3000 euro plus epava licitată la 800 de euro.
Ce pot face pentru a primi o sumă cat mai aproape de adevăr?
Vă mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: Deluclau , utilizator 19:40, 21 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua
Uitandu-ma pe toate site urile cu mașini de vânzare , mașini cu aceleași caracteristici că a mea am stabilit prețul .
Asiguratorul vinovatului este Asirom.
O reevaluare auto trebuie sa cer tot lor?
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul de piata,pretul epavei m.apostolescu m.apostolescu Buna ziua! La sfarsitul anului 2017 masina mea a fost implicata intr-un eveniment rutier din care a iesit dauna totala.Cei de la asigurari au calculat pretul ... (vezi toată discuția)
Autoturism dauna totala heathcliff heathcliff Buna seara, In data de 05.03.2016 am fost implicat intr-un accident rutier din care, printre altele, a rezultat dauna totala a autoturismului pe care il ... (vezi toată discuția)
Dauna auto prea mica Silviu19xx Silviu19xx Am fost implicat intr-un accident de masina ca parte vatamata. Firma de asigurari a constatat dauna totala , oferindu-mi suma de 3000 lei. Masina mea este un ... (vezi toată discuția)