avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evaluator trimis de executor la un an de la începerea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Evaluator trimis de executor la un an de la începerea executării în sine

Buna ziua. Am 3 popriri pe salariu deci jumătate din el se duce pe plata datoriile. Executorul uneia dintre aceste popriri mi a trimis o înștiințare cum ca ar trebui sa vina un evaluator sa îmi evalueze casa care este sub uzufruct viager, ei știind asta dar totuși vrând sa o evalueze. Menționez ca poprirea în cauza a început acum 1 an de zile iar aceasta înștiințare a venit acum câteva zile. Au trimis și un angajament de plata, le am dat telefon gândind ma ca poate ceea ce le plătesc nu este îndeajuns,gandidu ma ca dacă le voi da 300 de lei în plus fata de ce li se vireaza de către angajator scap. Dar ei mi ai trimis un angajament de plata în care mi se cere sa dau un avans, 4000 de lei mi s a sugerat telefonic, astfel încât situația sa nu devina mai urata decât e acum. Mai sunt de plata circa 12000 de lei din care ei vor o treime, acel avans de care vorbeam mai sus. Inutil sa spun ca trăiesc dintr o jumătate de salariu minim pe economie, cealaltă jumătate mergând la popriri și ca ai dacă as vrea nu as avea de unde sa dau acel avans.Orice sfat e binevenit. Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti un efort si dati ceva mai mult de 2000 ca datoria sa coboare sub 10 mii, incat executarea sa nu poata fi si imobiliara.
Destul de greu.. Eu mai am numai 700 la dispoziție.. Mulțumesc ptr răspuns.


gi-jane2 a scris:

faceti un efort si dati ceva mai mult de 2000 ca datoria sa coboare sub 10 mii, incat executarea sa nu poata fi si imobiliara.

1300 mai împrumutați de la neamuri,prieteni,o casa nu mai achiziționați la veniturile realizate si la situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu nykolla nykolla Buna ziua,am si eu o nelamurire...sotul meu are o datorie de 4000 la firma Eurolins,zilele trecute mergand la banca sa isi scoata salariul a descoperit ca nu ... (vezi toată discuția)
Datorie banca nicol-dd nicol-dd Buna ziua, am o cunostinta care are o datorie la o banca ajungandu-se la executie. Banca la care I se vireaza drepturile salariale I-a blocat cardul lasand sa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu lawrik lawrik E legal sa se opreasca banii din salariu si de catre angajator si de catre banca,suma fiind mai mare de o treime din salariu? (vezi toată discuția)