avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna . Am un copil de 5 luni și nu sunt căsătorită ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna . Am un copil de 5 luni și nu sunt căsătorită cu tatăl ...

Buna . Am un copil de 5 luni și nu sunt căsătorită cu tatăl copilului . Când am aflat ca sunt gravida am zis nu ne face acest lucru sa ne căsătorim și ne vom căsători când vom simți . Copilul s-a născut , tatăl este trecut .. dar între timp lucrurile nu au mai mers și ne-am despărțit . Întrebarea este , are voie sa îl vadă când vrea atâta timp cât nu se implica cu nimic in creșterea lui ? Momentan nu am apelat la proces pentru pensie alimentara și custodie .. am zis atâta timp cât ne lasă in pace este ok . Dar atâta timp cât nu se implica cu nimic , am dreptul sa nu îl arat când vrea el ? Mulțumesc anticipat . Și m-as bucura dacă ați putea sa ma sfătuiți cum sa fac pe mai departe .. sa deschid proces pt custodie si pensie ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:32, 22 August 2021
Ar trebui sa mergeti la avocat pentru a se deschide proces.
O.sa va consilieze juridic avocatul in functie de situatie.Trebuie discutat pe caz.
Aveti drepturi egale în acest moment.
Neînțelegerile se tranșează de instanță.
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva mama ContSters500418 ContSters500418 Buna ziua, As vrea sa stiu in caz de divort in ce conditii pot obtine custodie deplina, daca tatal nu s-a implicat deloc in cresterea copilului, nu are bunuri ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie, tatal copilului stabilit in strainatate Ruxsym Ruxsym Buna ziua. As avea si eu nevoie de niste informatii pentru ca nu am fost in aceasta situatie niciodata si vreau sa stiu cum trebuie procedat. Casatoriti din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situație la care nici nu mai știu ce sa fac. ... Andreea Handîc Andreea Handîc Buna ziua. Am o situație la care nici nu mai știu ce sa fac. Imi cresc copilul de când aveam 2 luni de sarcina, tatal copilului a început sa se implice de ... (vezi toată discuția)