avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, anul trecut am facut cununia civila si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, anul trecut am facut cununia civila si mi-am luat ...

Buna ziua, anul trecut am facut cununia civila si mi-am luat cele 5 zile libere legale la locul de munca X. Intre timp am schimbat locul de munca si urmeaza sa am nunta. Mai am dreptul la locul de munca actual tot la 5 zile libere? Se inregistreaza undeva aceste libere?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 23 August 2021
Nu se înregistrează nicăieri.

Puteți avea dreptul și la noul angajator la zile libere plătite pentru evenimente deosebite, conform Reg.intern sau ccm aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu casatorie Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Am si eu o nelamurire. Din cate am auzit cand te casatoresti primesti 5 zile de concediu. Cand se acorda acestea? Cand trebuie instiintat ... (vezi toată discuția)
Zile libere casatorie Mara1267 Mara1267 Buna ziua. am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie. In 2014 a avut loc - casatoria civila, insa din cauza ca colegii nostri de munca erau plecati in ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie Neculaiesh Neculaiesh As vrea sa stiu daca este specificata perioada in care se pot lua cele 5 zile libere ptr. casatorie. Adica, daca nu sunt facute cununia civila si cea ... (vezi toată discuția)