Salutare tuturor. Am cumparat in 2021 25 ianuarie o masina, care a fost inmatriculata pe Satu Mare in 2020 23 decembrie. Am facut contracte de V-C intre mine si vanzator, totu super si ok, am fost la primarie, ne-a dat fiscalul, dupa am i-am dat banii, si am plecat spre casa. In luna mai am inscris masina pe Constanta, iar totul a decurs perfect si fara probleme. pe data de 16 august masina a fost declarata furata, tara ei de provenienta fiind UK, m-am trezit cu politia de frontiera la mine la usa care mi-au impus fortat sa merg cu ei sa le las masina, Acolo am dat o declaratie si am semnat o foaie ca nu am voie sa instrainez masina pana cand nu se rezolva tot ce trebuie si ca le pun masina la dispozitia lor la orice ora. Acum stau si astept sa vad ce se intampla, au facut copii dupa actele masinii si mi-au inapoiat originalul. Masina este la mine acasa, am toate actele, dar cica ar fii posibil sa imi fie luata iar eu sa fiu nevoit sa il dau in judecata pe cel care mi-a vandut masina. Eu acum am alta nelamurire, nu este normal sa fie cel care mi-a vandut masina tras la raspundere si sa plateasca? De ce sa imi fie mie luata masina mea pe care am platit-o de buna cu banii munciti de toata familia ?