avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca in doua tari UE.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca in doua tari UE.

Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca o persoana are contract de munca de 8 ore in România (isi desfasoara activitatea online), dar este angajat si in Germania cu contract de munca, este legal si daca trebuiesc facute demersuri pentru a fi legal( ma refer anaf, itm, etc)? Va multumesc pentru un raspuns pertinent!
Ultima modificare: Marți, 24 August 2021
lorinaflorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 24 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii din tara prevede cumulul de functii la art.35.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore totale de munca/ contracte la angajatori diferiti Marilena4 Marilena4 Buna ziua, Am un contract de munca pe perioada nedeterminata cu program 5 zile pe saptamana 8 ore zilnic de la 8:00 la 16:15 munca de birou la ... (vezi toată discuția)
Revisal Ionut.ion Ionut.ion Buna dimineata, Va deranjez si eu cu o intrebare in urma unei discutii de aseara cu o prietena pe tema numarului de contracte de munca legale, trecute in ... (vezi toată discuția)
Norma intreaga Ramona1982 Ramona1982 ce articol din noul cod a muncii prevede ca un salariat poate fi angajat la societati diferite u norma intreaga? (vezi toată discuția)