avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce condiții pot sa dau fiului meu o suma de bani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce condiții pot sa dau fiului meu o suma de bani din dreptul ...

in ce condiții pot sa dau fiului meuo suma de banii din dreptul de moștenire din valoarea apartamentului in care locuiesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:09, 25 August 2021
Mergeti la avocat ca sa intelegeti juridic.
Banii nu se pot da asa aiurea dacă vreți ceva anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept de abitație într-un apartament deținut în cote de egale, de el și de fiul meu. În caz de deces al lui, eu mai am drept de abitație? Stella63 Stella63 Concubinul meu detine jumatate din apartament iar fiul meu jumatate .In urma decesului concubinului sora lui este mostenitoare , eu am drept de abitatie pe ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral, iesire din indiviziune teribilutza teribilutza Problema mea se refera la o succesiune intre frati, 3, iar masa succesorala este alcatuita dintr-un apartament in Timisoara si terenuri intr-o zona de munte in ... (vezi toată discuția)
Am moștenit împreună cu copiii un apartament în care locuiesc cu unul dintre ei. celălalt vrea ieșirea din indiviziune, dacă nu suntem de acord riscăm vinderea apartamentului? angelina-69 angelina-69 Am mostenit impreuna cu cei doi baieti un apartament de 3 camere, in care locuiesc cu cel mic. Cel mare vrea iesirea din indiviziune. Eu impreuna cu cel mic ... (vezi toată discuția)