avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este posibil pentru 400 lei neplatiti acum 5 ani la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este posibil pentru 400 lei neplatiti acum 5 ani la telefonie ...

Este posibil pentru 400 lei neplatiti acum 5 ani la telefonie mobila sa se bage penalități de 17000 lei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:49, 27 August 2021
Mergeti urgent la avocat daca aveti probleme.
Trebuie vazut contractul de avocat.
Este posibil orice important Este ca.atunci când se vor formula demersuri juridice împotriva dvs de către recuperator să mergeți la av pt a va face apararile necesare.
Bună ziua,

Teoretic, este posibil.
Așa cum v-a recomandat colegul meu, consultați cât mai curând un avocat.
se pare ca e posibil, insa altceva e important, daca v-au dat in judecata sau nu, si daca da, cand ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca am poprire mare? robert1972 robert1972 Am salariu 1200 net si poprire de 400....Dar stau cu chirie....Si nu pot face fata la aceasta poprire...Am fost la firma de executare si am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau în judecata spitalul BiancaAnnais29 BiancaAnnais29 Bună ziua, anul acesta pe 1 decembrie tatăl meu ,, a căzut de pe o bicicleta cu motor \" dar, de fapt a fost dat cu mașina peste el, și a fost aruncat ... (vezi toată discuția)
Executare silita eduard2000 eduard2000 In anul 2012 am facut un contract de telefonie mobila, care dupa cateva luni nu am mai avut posibilitatea de plata, ramanand fara servici. Iar in data de 07 06 ... (vezi toată discuția)