Buna , am avut un srl ,din anul 2000 nu mai are activitate .Am ramas doar cu penalitatile neplatite la : cas , tva ,impozit. In urma cu multi ani am trecut pe la registrul comertului unde mia spus ca esete lichidata si ca nu am datori de platit si acuma am descoperit in www.casan.ro ca apar ca firma este in executare silita si ca are o datorie de 230 000 lei. eu am in proprietate un apartament las putea pierde ? Firma are utilaje de tamplarie cumparate le pot pierde?Penalitatile pe care nu le-am platit nu sant asa de mari.Ajutatima cu un raspuns sat tare disperat.Multumesc.
dosarele de urmarire pentru contributiile cu stopaj la sursa, au fost trimise spre executare administratiilor financiare.
totusi nu inteleg cum de v-au spus de la registrul comertului ca nu aveti datorii, dar ma rog....
societatea dvs. a fost dizolvata, a intrat in lichidare dar nu se poate radia decat in momentul in care va achitati datoriile catre stat, cele care le-ati descris (cas, tva, impozit)
mergeti la administratia financiara si clarificati situatia, daca sumele sunt de ordinul sutelor de mii vechi, atunci de ce va faceti atatea probleme?
majorarile de intarziere in cazul societatilor dizolvate inainte de intrarea in vigoare a OUG 46/2009, se calculeaza pana la intrarea in vigoare a acestei ordonante si anume 25 mai 2009.
bafta multa!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Un sfat, va rog
goppo123
Buna ziua tuturor. eu am o firma pentru care nu am depus bilantul la reg. comertului pe 2005 si 2006. Zilele trecute m-am trezit ca sunt citat intr-uk proces ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
Mariana08
Am un SRL care apare inactiv la Finante si in dizolvare la Registrul comertului prin actiunea acestuia. Exista un singur asociat. Firma nu mai are datorii la ... (vezi toată discuția)