avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca cineva mi-a făcut o plângere la poliție în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca cineva mi-a făcut o plângere la poliție în urma unei ...

Daca cineva mi-a făcut o plângere la poliție în urma unei altercații in trafic fara sa ajungem la violenta fizica care ar fi sancțiunile?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ,de la o sancțiune contravențională pt tulburarea liniștii publice pana la o soluție dispuse pe lovire si alte violențe,amenințare.Depinde cum.a formulat,cine l.a învățat etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contraventie/penal xuser xuser Sa zicem ca : X il bate pe Y. Politia vine, si face doar ceea ce poate face: ii da lui X o amenda pt. \"deranjarea linistii publice\". Y ajunge in spital si ... (vezi toată discuția)
Aceeasi fapta, sanctionata de 2 ori???? niculaucarmen niculaucarmen este posibil ca o fapta sa fie sanctionata de 2 ori ( sanctiune pecuniara si sanctiune complementara) atat cu amenda cat si cu deschiderea unui dosar ... (vezi toată discuția)