avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme vecin 19 ani care nu se poate adapta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme vecin 19 ani care nu se poate adapta civilizatiei

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati cu urmatoarea situatie:
Stau intr-o curte comuna, intr-un cartier civilizat din Bucuresti, iar familia care impartaseste spatiul are un baiat de 19 ani al carui comportament este sub orice critica - arhetipul nesimtitului crescut in puf pentru a i se "dezvolta personalitatea" care a scapat total de sub control.
Comportamentul implica printre altele: utilizarea unei GOARNE DE STADION intr-un spatiu destul de restrans - asta dese ori si dupa orele legale de odihna; producerea zgomotului doar ca sa deranjez intre orele 11-02 noaptea, culminand prin fraze de genul "Du-te la culcare fa" cand prietena mea de 35 de ani i-a zis sa nu mai faca zgomot ca incearca lumea sa doarma.
Va dati seama ca in asemeana conditii imi este foarte greu sa ma abtin sa ii arat ce inseamna asumarea smecheriei de care crede ca da dovada, in conditiile in care mi-ar fi foarte usor.
Va rog frumos sa imi spuneti ce se poate face in asemenea stutii in conditiile in care, daca as suna la politie, mai mult ca sigur ar sosii dupa ce ele intra in casa? El deobicei face circ 5-10 minute intre orele 11-2 dupa care se duce in casa - cat sa enerveze.
Daca il inregistrez, inregistrarea are vreo relevanta daca sesizez politia?
Va rog sa ma ajutati cu ce as putea sa fac fiindca sunt la limitele rabdarii si chiar nu mi se pare normal sa trebuiasca sa suportam asa specimen doar fiindca face parte dintr-o familie instarita.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
nitzu88, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:18, 26 August 2021
Vorbiți cu părinții lui sa îl disciplineze.
Politia e posibil sa va amendeze.

Ar fi mai util sa apelati la avocat ca sa începeți procese dacă nu înțeleg altfel.
O sa va îndrume avocatul ca sa va pregătiți un caz beton.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
"Politia e posibil sa va amendeze."

Nu stiu, dar acest raspuns imi da fiori fata de societatea in care traim.

Din punct de vedere al angajarii unui avocat - va rog sa ma credeti ca familia respectivului are de zeci de ori mai multi bani decat noi (chiar daca stau la curte comuna), si nu stiu cine ar iesi pe plus sau macar fara pierderi din aceasta situatie
Daca familia lui are bani si influienta politistii se vor teme.
Ei sunt niste oameni simpli care sunt subordonati altora.

Exista situatii in care oameni peste care au intrat unii cu sabiile in casa au fost ei amendati.
V-am dat un exemplu ca sa intelegeti realitatea.

Ceea ce face tanarul poate genera un proces civil.
Sunt situatii in care banii nu conteaza in justitie.
Daca aveti un avocat care va pregateste foarte bine puteti rezolva prin proces civil cu daune morale.
Nu as exclude nici varianta de a se obtine o interdictie de a mai suna din goarna.
Si asa incepe treaba in care puteti domina situatia...
Nu cred ca au banii familiei Becali ca sa reziste cu adevarat...pe de alta parte, la un tir continuu...
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotbal - teren printre blocuri - zgomote mari - ce e de facut? Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, La citiva metri de blocul meu s-a facut acum vreo doua luni un teren de fotbal. Ei bine, l-au transformat in stadion, ziua si noaptea joaca ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie GeoRpT GeoRpT Buna ziua. Am fost aseara la meciul rapid steaua din cupa de unde am fost evacuati si dusi la sectia de politie. Acolo dupa ce am fost amprentati si ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului pe stadion Blasim Blasim Dupa cum multi stiti, in acest moment exista la Steaua Bucuresti un conflict intre suporterii echipei si patronul George Becali. Acesta, pentru a scapa de ... (vezi toată discuția)