avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face, casatorie din interes!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face, casatorie din interes!!!!

Este vorba despre fratele meu casatorit de 6 ani,nu demult parintii mei i-au facut cadou un apartament trecindu-i ca proprietari pe el si sotia lui;dupa acest cadou cumnata mea s-a gindit ca vrea sa divorteze;Ce poate face fratele meu pt a nu fi pacalit? Ei au si un copil de 3 ani care bineinteles va ramine cu ea;
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:22, 28 August 2006
Puteti sa precizati? Contractul de vanzare-cumparare este incheiat numai pe numele fratelui dvs. si sotiei? Exista vreun act de donatie?
Imi cer scuze pt intirziere si revin cu detalii, apartamentul in cauza le+a fost pus la dispozitie de catre parintii mei prin contract de vinzare cumparare, sint mentionati atit fratele mei dar si sotia luia in calitate de cumparatori..exista vreun mod in care poate fi anulat sau vreo alta solutie?
Nu imi dau seama, pentru ca nu am actele dvs. in fata.
Dar daca parintii dvs. au vandut apartamentul fratelui, ma gandesc ca puteti sa introduceti o actiune pentru a se constata ca este o donatie deghizata.
Consultati un avocat si mergeti si cu actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare contestat george201011 george201011 Salutare... Sunt nefericitul posesor impreuna cu sotia al unui apartament cumparat de la socrii sotia mai are 4 frati din care unul ameninta cu judecata ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament cu acordul fratelui Wihm Wihm Buna ziua. De la bun inceput imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul, insa am rasfoit putin forumul si nu am gasit ceva punctual. Intrebarile (ca sunt ... (vezi toată discuția)