avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Ce infractiune este, cum se pedepsesc si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Ce infractiune este, cum se pedepsesc si careeste cadrul ...

Buna ziua
Ce infractiune este, cum se pedepsesc si careeste cadrul legal pentru urmatoarea actiune:
eu dupa recoltarea de probe intocmesc un buletin de analiza iar dupa primirea rezultatelor din laborator trebuie sa intocmesc un proces verbal de predare catre sectie cu recomandari (daca este cazul) iar sectia imi semneaa cu nume si prenume si semnatura de primirea buletinului si a procesului verbal. Acest proces verbal nu l-am intocmit, desi eram la munca si nu ma aflam in concediu de odihna, medical sau invoire, si la intocmit seful de compartiment in numele meu si a semnat cu numele meu citet (a scris numele meu in loc de semnatura).
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:15, 12 Septembrie 2021
Pai ce s-a retinut (infractiunea) si cui (dvs sau sefului) ?
Asa pe doua trei vorbe nu ne putem da cu parerea.
Nu aveti un avocat in cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal predare primire documente corinuta corinuta Buna Sunt proaspat angajata la o institutie ca si jurist. Acum s/a infiintat primul post de jurist. De contracte s-a ocupat altcineva pana acum care ar ... (vezi toată discuția)
Expirare contract individual de munca channaha channaha Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. ... (vezi toată discuția)
Carnete munca Bora Irina Bora Irina Modalitate de predare a carnetelor de4 munca titularilor (vezi toată discuția)