avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia face fals in semnarea inscrisurilor? Am primit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia face fals in semnarea inscrisurilor? Am primit 3 scrisori ...

Politia face fals in semnarea inscrisurilor?
Am peimit 3 scrisori de la Poliție, toate senate de înlocuitori ai celor 2 șefi, nominalizați pe funcție și pe scrisori.
Practic aceste adrese, sunt, deci, anomie, fiindcă la cererea mea, chiar, semnatarii nu au vrut să își decșare numele.
Mai mult de atât, semnatarii, deși semnează drept ”înlocuitori” ai unor funcții, de conducere,nu sunt aceeași.
Ca și cum, comandantul și șefii de birou, au numiit mai mulții înlocuitori, ceea ce eu știu (din practica personală de serviciU, că nu este legal.
Înlocuitorul eu știu, este unic și este numit printr-o decizie internă.
Care părerea dvs.?
Poate să fi fost comis un fals, sau o substituire de funcție *sau altă infracțiune?
Este evident că respectivii șefi, ori nu știu (scriptic, vorbind), de adresele respective., ori au refuzat să se știe că cunosc.
Eu cred că acesta este un caz, destul de general, precticat, dar este mai greu de remarcat, poate din neatenție, poate dintr-o credulitate normală, a oamenilor, în autoritățile care aplică legea.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:27, 22 Septembrie 2021
Doamna, parerea mea poate ca tine de,, hai sa zic, de o deformare forumista,,,
eu v-am zis concluzia, asa mai pe scurt, ca sa va scutesc de prea multe sperante,
dvs daca vreti, tineti cont de ea, sau nu tineti cont de ea ,,,cum este si normal sa fie,
iar daca vreti sa discutam steril si fara sens, o putem face in continuare, se poate si asa.

Concret, infractiunea de fals (care este de mai multe feluri, (a se vedea art 320-323 cod penal),
are anumite caracteristici (ma rog, continut constitutiv), care in cazul dvs nu se regasesc.

Insa, aveti calea plangerii, depuneti o plangere la parchet si va lamuriti. Este greu?
(dar aveti grija la Inducerea în eroare a organelor judiciare, stiind ca fapta reclamata este nereala)
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poliția comunică anonim? am făcut unele sesizări unei secții ... dorotheea dorotheea Poliția comunică anonim? Am făcut unele sesilzări unei secții de poliție, iar răspunsurile au fost semnate de înlocuitori ai comandantului șl ... (vezi toată discuția)
Reclamatie afp Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unde pot adresa o reclamatie impotriva Adm.Finantelor Publice? Unei soc.in acest an i-a fosta anulat codul de tva.S-a remediat situatia prin eroare materiala ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Lucrez la o firma din 2011 si inca nu mi s-a facut contract de munca, desi contributiile la asigurarile sociale imi sunt platite. Am cerut sa mi ... (vezi toată discuția)