Pun în discuție următoarea situatie: avem decizia convocării de către 20% din membrii asociației de proprietari, luata de comitetul executiv în ședința al cărei p.v. este afișat la avizier..Presedintele asociației a început sa strângă deja semnături ale membrilor asociatiei in tabelul convocator nominal cu min. 20% din membri asociatiei.
adunarea generala se convoaca in doua moduri
1)de presedinte si nu are nevoie de votul sau semnatura nimanui
2) de semnatura a 20% din proprietari indiferent de pozitia comitet ex sau presedinte
practic ambele parti au posibilitatea de a convoca AG-uri, insa nu se combina variantele
Degeaba , aceeasi explicatie am dat-o si colegului de asociatie care a deschis acelasi subiect, de doua ori, @gambette.
Nu stiu exact ce explicatii sau discutii se doresc.
Ideea era ca o AG o poate convoca oricare dintre parti, de aia sunt date in lege cele doua variante. Trebuie sa aiba si membrii de asociatie o varianta care sa nu depinda de Cex.
Incercam sa aflu dacă aceasta procedura de convocare este in concordanta cu prevederile L196/2018 Am reținut răspunsul utilizatorului "hob"care a înțeles explicația pe care o așteptăm,citez : "procedura gresita", "variantele nu se amesteca" Mulțumesc *hob"!