avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce taxe/obligatii are o persoana fizica care obtine ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce taxe/obligatii are o persoana fizica care obtine venituri numai din transferul titlurilor de valoare?

Ce taxe/obligatii are o persoana fizica care obtine venituri numai din transferul titlurilor de valoare si venitul anual este sub limita a 12 salarii. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:37, 31 August 2021
Veti depune declaratia unica anul urmator, pentru castigul/pierderea inregistrate in anul curent in care veti completa doar la partea de impozit pe castigul din investitii de 1o%.
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completează declarația unică pentru veniturile obținute în 2018 din vânzare părți sociale ale unui srl? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, Cum se completeaza declaratia unica pentru veniturile obtinute in 2018 din vanzare parti sociale ale unui srl. (vezi toată discuția)
Cum si cand platesc impozitul pe castigurile din investitii? respect_ respect_ Cum si cand platesc impozit pe castiguri din investitii (actiuni pe bursa)? Ce formulare completez si cand le depun? 1) Daca vand actiuni astazi cu un ... (vezi toată discuția)
Care sunt diferentele intre pf si pj la investitiile pe pietele de capital ? Andrei Bledea Andrei Bledea Buna ziua. As dori sa va intreb care este diferenta pe parte investitionala, vorbim punctual de BVB, intre a investi ca persoana fizica sau ca persoana ... (vezi toată discuția)