avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele valabile ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele valabile pt stabilirea vechimii in munca in vederea angajarii la o institutie publica. Mentionez ca nu am adeverinte de la vechii angajatori, am scos o adeverinta de la ANOFM cu stagiu de cotizare si nu imi este luata in calcul. Puteti sa imi mentionati eventual o lege ceva? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 2 Septembrie 2021
Art.279 Codul Munciii
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
.....

Dupa aceasta data, vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref adeverinta vechime gina2010 gina2010 Buna ziua, pot obtine adeverinta de vechime de la un fost angajator (care a facut inscrierile si in carnetul de munca) ? Acesta refuza pe motiv ca in Codul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)