avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Am terminat scoala de asistent medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Am terminat scoala de asistent medical generalist in luna ...

Buna! Am terminat scoala de asistent medical generalist in luna august 2018. Nu am reusit sa lucrez in acest domeniu. Cat ii valabila scoala pana ce trebuie sa o fac din nou?cu practica etc
Cel mai recent răspuns: monica_14 , utilizator 18:20, 3 Septembrie 2021
Scoala nu are termen de valabilitate...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca nu practicati timp de 5 ani trebuie sa va reatestati la OAMMGR.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avis de libera practiva in asistenta medicala cosming2018 cosming2018 Am o intrebare. Am pe cineva, care a terminat in anul 2014 postliceala de asistenta medicala generala. Dupa cum se stie, daca in 5 ani de la absolvirea scolii, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a profesa expira AnccaS AnccaS Buna ziua! Am terminat facultatea de medicina (radiologie si imagistica- 3 ani), si nu am profesat dupa terminarea studiilor. In cati ani \"expira\" dreptul ... (vezi toată discuția)