avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am un angajat care a lucrat in trecut cu incadrarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am un angajat care a lucrat in trecut cu incadrarea intr-o grupa ...

am un angajat care a lucrat in trecut cu incadrarea intr-o grupa de munca speciala si doreste sa-si depuna dosarul de pensionare. cand va trebui sa-i inchid cim-ul actual in vederea incheierii unui cim nou si care este termenul de raportare in revisal a incetarii cim conform deciziei de pensionare?
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 13:24, 10 Septembrie 2021
Daca vorbiti despre pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, atunci c.i.m. va inceta de drept la data comunicarii deciziei de pensionare.

Data incetarii c.i.m. = data transmiterii in revisal = data comunicarii deciziei de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Data decizie incetare c.i.m. limita de varsta dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Pentru prima data trebuie sa intocmesc decizie de pensionare cf. art.56 alin.1 lit.c implinirea varstei de 65 ani. Acest salariat implineste 65 de ... (vezi toată discuția)