Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate documentele cerute initial de notar dupa care m-am intors la dansul spre a fi verificate / depuse .Din pacate a spus ca nu se poate dezbate taxa succesiune pentru ca nu am casele intabulate ! Situatia terenului : Am cumparat prin act vanzare cumparare (in timpul casatoriei noastre) de la tatal meu 1500 mp (in 2010) . Pe acest teren au fost 4 constructii . Le-am "daramat" cu toate documentele necesare si am construit doua case ; una pt perintii mei , una pentru mine si sotia mea ... Problema este ca nu le-am intabulat dupa finalizare(in 2014) . Intrebarea : Acest lucru (faptul ca nu am intabulat) , ma pune in imposibilitatea de a face taxa succesiune ? Anticipat , va multumesc !
Succesiune
SOFRAN
Buna ziua,
In noiembrie 2016, a decedat tatal meu, ca si mostenitori este mama mea, fratele meu si eu. In luna ianuarie 2017respectiv in data de 12.01.2017 ... (vezi toată discuția)