avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asta nu stiam, sunt la primul accident și nu stiam ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asta nu stiam, sunt la primul accident și nu stiam acest detaliu, ...

Asta nu stiam, sunt la primul accident și nu stiam acest detaliu, credeam ca doar la cei agreați din lista pe care mi-au transmis-o ei. Chiar acum am primit procesul verbal de constatare și lista unor service-uri. O sa ma interesez si la alte service-uri. Multumesc mult pentru tot ajutorul acordat!
Cel mai recent răspuns: craiova3 , utilizator 17:30, 3 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca romis romis pe 23 12 2009 am avut o mica lovitura la usa sofer de catre cineva care adat cu spatele si m-a lovit ,am fost la Astra si am am facut actele amiabil si mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme reparatii service asigurare firma generali taspe27 taspe27 buna ziua ,am avut zilele trecute un accident in intersectie,vina si-a recunoscut -o celalalt sofer .Acum am ramas singura sa ma descurc cu serviceul auto .Va ... (vezi toată discuția)
Problema dauna rca - asiguratorul nu vrea sa ia in calcul reconstatarea valeantudor valeantudor Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am avut un accident in aprilie 2016 iar cel care m-a tamponat era asigurat. Am fost la constatare insa ... (vezi toată discuția)