Stimate emunteanu : ,,Am accidentat usor (zic eu) o persoana pe trecere de pietoni,, parerea mea este sa lasati organele de cercetare penala sa traga concluzia cat de usor sau nu ati atins persoana pe trecerea de pietoni, ;) mai mult de atat nu ma pot pronunta caci nu cunosc situatia in cauza, iar ce ma deranjeza este ca unii utilizatori nu povestesc in totalitate speta in sine, imprejurari etc. si tot ei se declara si judecatori, si apoi mai asteptati si niste raspunsuri care ar trebui sa fie profesionale si cat mai receptive dpdv. legal; acum eu va intreb daca dvs stiti deja raspunsul la speta dvs si o categorisiti ca fiind drept ,,usoara-zic eu!,, atingerea-mangâierea persoanei, caruia i-ati oferit-o pe trecerea de pietoni, atunci in cazul acesta mi se pare cam irelevanta concluzia userilor, care incearca sa va dea un sfat.
Nu vreau sa va judec in nici un fel, dar dvs v-ati pus macar o secunda in locul persoanei careia i-ati adus ,,usoara atingere,, pe trecerea de pietoni?
Nu? Atunci e cazul sa va imbracati in pielea persoanei respective-si apoi sa ne anuntati si pe noi daca va mentineti afirmatia de ,,atingere usoara,,.
NB: nu exista accidente,care se pot numi ,,atingeri usoare,, -iar daca dvs i-ati oferit si bani, pana in prezent mai rau , este in defavoarea dvs.
Sanatate,
Stimate Nucu,
sanatate multa va doresc, iar pe viitor in trafic sau pe trecerea de pietoni va doresc sa dati peste asa numiti ,,soferi de weekend,, si apoi mai vorbim despre atingeri si despre cei 7 ani de acasa, cat si despre Legea in practica fireste ;) pana atunci sanatate la mai mare.
Iar pt emunteanu: din luna noiembrie v-ati postat speta sub diverse iduri dar atingerile au ramas aceleasi, acum ce sa sa mai ..va urez de asemenea aceiasi calda urare: sanatate la mai mare ;)! si pentru pieton si pt dvs.
Raspuns pentru emunteanu:
e bine sa mergeti impreuna cu victima la asiguratorul dvs. RCA si sa depuneti o cerere de oferta, potrivit legislatiei asigurarilor, prin care le cereti sa acorde o suma pentru persoana pe care ati accidentat-o, fara voie, suma care sa cuprinda atat daunele materiale cat si cele morale.
Mai apoi, vedeti daca e cazul sa ajungeti la o "intelegere" cu victima.......