avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare act control- cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare act control- cheltuieli de judecata

Se pot cere cheltuieli de judecată in situatia in care câștigam in instanța anularea unui act de control al ANAF?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:54, 4 Septembrie 2021
Partea care pierde procesul va fi obligată, la cererea părţii care a câştigat, să îi plătească acesteia cheltuieli de judecată
În măsura în care sunt dovedite puteti obtine cheltuieli de judecata reprezentând onorariu avocat,taxe timbru(daca e cazul),onorariu expert,cheltuieli deplasare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata farkas laura farkas laura Bună seara, Mă reprezint singur pot cere cheltuieli de judecată?. Dar daune morale?. (vezi toată discuția)
Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)
Medic rezident 2020 - decizia 5 iccj tincuirina tincuirina buna ziua. ma aflu in urmatarea situatie: spitalul la care lucrez ca si jurist imi solicita sa fac o actiune impotriva unui medic rezident care si-a dat ... (vezi toată discuția)