avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii mi-au facut o reclamatie pentru galagie, a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii mi-au facut o reclamatie pentru galagie, a venit politia ...

Vecinii mi-au facut o reclamatie pentru galagie, a venit politia si desi au observat ca nu era muzica sau petrecere, doar stateam cu un prieten la vorba, au tot insistat ca fac galagie si tulburez linistea. A urmat o discutie contradictorie mai aprinsa iar domnii mi-au luat doar datele dar unul din politisti m-a amenintat ca imi voi primi amenda in posta. Este posibil sa imi vina ulterior amenda? Nu era obligatoriu sa primesc la fata locului atunci?
Cel mai recent răspuns: Kuor3 , utilizator 08:06, 6 Septembrie 2021
Ar fi trebuit să întomească procesul-verbal pe loc și să vi-l înmâneze.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniştii publice la bloc Cristina3007 Cristina3007 Având in vedere intervalul orar de odihnă 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 pe care îl respect, am probleme cu un singur vecin din tot blocul. Locuiesc într.un ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda tulburarea ordinii si linistii publice claudiu1993 claudiu1993 In data de 16.05.2014 ma aflam la o prietena impreuna cu alte 2 persoane, ascultam muzica, vorbeam, iar la ora 01:05 a aparut politia la usa pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Privarea de somn intentionata in apartament Florin-George Florin-George Se considera tortura, daca un vecin timp de 2 ani iti da intentionat tv la maxim in diferite intervale orare intre 22 seara si 6 dimineata, si cu toate ca ... (vezi toată discuția)