avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dispozitie de incasare/plata PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dispozitie de incasare/plata PFA

Buna ziua, am un PFA nou infiintat si as dori sa stiu daca fac plati pentru achizitii de materiale birou pentru PFA din banii personali(deoarece inca nu am incasari) trebuie sa fac dispozitie de incasare sau nu este necesar la PFA. Daca trebuie unde pot gasi un model cu dispozitia de incasare/plata ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:45, 6 Septembrie 2021
Da. Cumparati un carnet de dispozitii de incasare/plata de pe la centrele care vand imprimate tipizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa Dany5 Dany5 Ca medic dentist,dupa ce infiintez un PFA,pot sa achizionez materiale,instrumentar, sa platesc cursuri de specialitate si sa le incadrez in cheluieli ... (vezi toată discuția)
Registre pentru pfa Mariana1967 Mariana1967 Am infiintat un PFA , as vrea sa stiu de ce registre am nevoie pentru a fi in legalitate. Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dupa infiintare srl comert online? ipop99 ipop99 Ce trebuie sa fac dupa infiintare SRL comert online? Astazi au iesit actele pentru SRL, firma nou infiintata sub CAEN 4791. Fiind la inceput de drum, am ... (vezi toată discuția)