avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Cum pot intra in posesia unei \"mosteniri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Cum pot intra in posesia unei "mosteniri vacante"? ...

Buna ziua.
Cum pot intra in posesia unei "mosteniri vacante"? Nu am legatura cu istoria locului sunt doar vecin.
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 6 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o cumparati de la stat. interesati-va la primarie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Doar statul culege succesiunile vacante..
Si ce face statul cu aceste bunuri pline de gunoaie, insalubre si neingrijite?
Le vinde sau ce face cu ele?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Doar statul culege succesiunile vacante..

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la vinde, sau le foloseste, de aia v-am zis sa mergeti la primarie si sa va interesati daca va vinde acel teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune bun vacant vladandrei11 vladandrei11 Buna ziua, as avea nevoie de cateva opinii cu privire la urmatoarea problema: in anul 1978 proprietarii unei case si terenul aferent decedeaza ; vecinul lor ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fam.panait fam.panait salut ! , am si eu o intrebare. in blocul in care stau avem un apartament al carui proprietar a murit iar urmasi nu sunt in tara si are foarte multe datorii, ... (vezi toată discuția)
Succesiune contra contract vanzare/cumparare redsnake74 redsnake74 Buna ziua. Este valabil un contract de vanzare/cumparare incheiat intre soti impotriva succesiunii ? Tatal meu a decedat in aceasta luna . In aprilie imobilul ... (vezi toată discuția)