eu si sotul meu nu putem avea copii , eu ne putand duce o sarcina la sfarsit , si am dori sa apelam la o mama surogat , as dori sa stiu daca se poate un contract cu aceasta , prin care ea sa ateste ca ne cedeaza copilul noua , sotul meu fiind tatal copilului
nu avem lege in aceasta privinta, deci contractul nu poate fi incheiat notarial, iar privat, nu are nicio valoare.
la noi, sotul dvs face un copil cu alt femeie si apoi il adoptati dvs, cam asa se face.
nu avem lege in aceasta privinta, deci contractul nu poate fi incheiat notarial, iar privat, nu are nicio valoare.
la noi, sotul dvs face un copil cu alt femeie si apoi il adoptati dvs, cam asa se face.
Mama surogat
apostol raluca
din cate stiu este legal ca un cuplu sa apeleze la serviciile unei mame surogat pt inseminarea propriului embrion. Dar,acest lucru,este posibil si legal si pt ... (vezi toată discuția)
Mama purtatoare
Iuliya
Buna ziua!As dori ajut un cuplu sa aiba un copil si sa devin mama purtatoare.Intrebarea mea este ce ar trebui sa cuprinda actul notarial pentru a fi totul ... (vezi toată discuția)