Fals in declaratii si fals de identitate
Sunt membru in Asociatia "Obstea Mosnenilor Buzoieni SIRIU",cu sediul in localitatea Siriu,jud. Buzau.In anul 2002 aceasta obste a intrat in posesia titlului de proprietate nr. 782/30.10.2002. Un locuitor din Siriu,prin declaratii false a reusit timp de 10 ani sa beneficieze de suma de bani anuala care era distribuita membrilor acestei obsti. Eu i-am intentat proces acestei persoane si in anul 2012 am obtinut o sentinta definitiva prin care mi se recunoaste mie dreptul de membru al acestei asociatii.Pana in anul 2012 persoana care a dat declaratii false ,folosind o identitate falsa,a incasat suma de bani distribuita anual de asociatie fiecarui membru al asociatiei,suma de bani care ,in medie,reprezinta 10.000 RON /an/membru.Din anul 2012 am inceput sa incasez eu aceasta suma. Intrebarea mea este : Cum pot sa recuperez suma de bani incasata anterior de persoana care s-a folosit de identitate falsa si a incasat aceste drepturi banesti ? Daca persoana respectiva a decedat intre timp,iar unul din mostenitorii sai este si el membru in aceasta asociatie,ma pot indrepta impotriva acestuia si sa solicit drepturile banesti anterioare care ,de drept,mi se cuveneau mie ?
Nu aveti ce sa obțineți din pacate,orice demersuri trebuiau făcute în termen de 3 ani de la data în care v a fost recunoscut dreptul sau.calitatea de membru.