avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara! in anul 2011, am avut un accident rutier ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara! in anul 2011, am avut un accident rutier si am fost ...

buna seara!
in anul 2011, am avut un accident rutier si am fost condamnat definitiv in anul 2013 (deci am avut calitatea de inculpat).
intrebarea mea este, pot merge la judecatorie sa-mi studiez dosarul? si daca da, ce ar trebui mai exact sa fac?
multumesc!
Formulati cerere consultare, dar inainte sunati la arhiva penala sa va informati, probabil dosarul este arhivat in alt loc, fiind destul de vechi si trebuie sa il aduca.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna urmatoarea solutie, data in recurs: bogdan-b bogdan-b \"Admite recursul penal formulat de inculpat, casează şi modifică hotărârea atacată în sensul că majorează cuantumul cheltuielilor de transport de la ... (vezi toată discuția)
Daune morale in valoare foarte mare leona777 leona777 Buna seara, doresc o informatie. Daca partea civila intr-un proces penal solicita daune materiale si morale in valoare de 275.000 lei noi, iar inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Obtinere informatii dosar penal inchis GA1992 GA1992 Buna seara, Am o intrebare poate atipica. Acum foarte multi ani, cand eram copil, am fost victima unei tentative de abuz si omor. A existat un dosar penal ... (vezi toată discuția)