avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

Buna ziua, odata terminat partajul, fostii soti au aceeasi adresa in CI, desi mai locuieste doar unul in locatie. Cum e procedura de evacuare , astfel incat sa nu mai existe adresa de corespondenta, a celui plecat, la fosta adresa.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
Bindar, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:17, 7 Septembrie 2021
nu aveti pe cine sa evacuati ca nu mai sta si nu va ajuta nici daca isi schimba acum buletinul, o sa ii mai vina un timp corepondenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Chirias-proprietar radutzublue radutzublue Buna seara. Ce se poate face in urmatorul caz ? In situatia in care o persoana X care locuieste cu chirie intr-o garsoniera are buletinul expirat si doreste ... (vezi toată discuția)
Refuz schimbare adresa domiciliu dupa divort utiliyator utiliyator Buna ziua! Va rog, unde pot reclama faptul ca fostul meu sot nu vrea sa si schimbe adresa din buletin de pe domiciliul unde am locuit impreuna(locuinta de ... (vezi toată discuția)