avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dupa ce am ridicat dosarul de la Registrul Comertului ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dupa ce am ridicat dosarul de la Registrul Comertului ce fac?

Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ink o foaie in care zice k sunt ondator si administrator. Am sediul social si pct. de lucru in acelasi loc, o camera facuta prin contract de comodat. Ce trebuie sa fac akm inafara sa ma duc la un contabil
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:30, 17 Ianuarie 2010
www.mfinante.ro

dar mai bine sa va luati un contabil.
kmutu_no1 a scris:

Am inteles care e treaba cu contabilul, dar mi-ati putea spune ce anume trebuie sa fac, ce declarati trebuie sa depun, unde, cand, si alte chesti care le face un contabil?

Dvs puteti depune declaratiile,insa stiti sa le faceti??Stiti sa faceti bilant si balanta??Asta face un contabil...si degeaba v-i se va spune ce declaratii trebuiesc depuse si unde anume si pana la ce data,daca nu cunoasteti "chestii contabilicesti"Din moment ce aveti o firma trebuie sa aveti si un contabil...
Cum v-am spus si intr-un raspuns anterior faceti cum credeti; sunteti un om liber.

Insa, cum nu am intalnit omul care sa le stie pe toate dati-mi voie sa cred ca nu sunteti dvs. Acela. De aceea e mai bine sa dati contabilului ceea ce este al contabilului si dvs. sa va ocupati de afaceri.

Succes!
Eu am evitat sa raspund la acest topic , chiar daca l-am citit inca de cand a aparut , pentru ca pe mine ma distreaza atunci cand citesc intrebarile unor patroni de firma care incearca sa se descurce singuri cu contabilitatea , in loc sa dea intre 50-150 lei unui contabil , mai ales daca e firma la inceput .

Amenzile pentru nedepunerea diverselor declaratii sunt destul de mari , asa ca un contabil isi scoate banii , iar daca mai e si un om de omenie si cu ceva experienta , mai da si niste sfaturi esentiale unui patron de firma pentru a reusi in afaceri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Contabilitate labuta labuta Daca imi deschid o firma de prestari servicii si pentru inceput nu o sa am activitate pana la primul contract am nevoie de acte contabile sau nu, eventual la ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)