avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Astăzi am avut o ordonanță ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Astăzi am avut o ordonanță președințială pentru ...

Bună ziua,

Astăzi am avut o ordonanță prezidențială pentru pentru stabilirea programului de vizita cu copil minor băiețel 1 an de zile, iar judecătoarea mi-a respins definitv ordonanță (nu am dreptul sa-mi vad copilul absolut deloc) - motiv în 48 de ore(ȚIN SA PRECIZEZ CA NU SUNT PISCARIAS SAU RECIDIVIST, DOSARE PENALE NU AM, SAU MAI ȘTIU EU ORICE ALTE CHESTII DE MATURA PENALA). Se poate asa ceva, sa mi se intri ica să-mi vad copilul atat timp cât nu am trecut nici măcar odată prin vrun tribunal sau politie sau martor în vreun proces penal, iar eu sa nu am nici măcar odată în viata mea vreun doar penal sau nici măcar sa fiu cercetat penal?

Mulțumesc, va rog sa ma ajutați cu un răspuns dacă este legal asa ceva sau nu
Cel mai recent răspuns: Cristi49 , utilizator 10:07, 9 Septembrie 2021
Da, exista și fond totul este ca la carte, cum s-ar spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare minor cristinacorbu cristinacorbu am un baietel de 8 ani a fost incredintat tatalui pt ca eu nu am fost in tara si nici nu am fost anuntata de catre avocatul meu sa vin in tara, mi se spunea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu următoarea situație : în prezent am ... Cristi49 Cristi49 Bună ziua, Am și eu următoarea situație : în prezent am depus o ordonanță prezidențială pentru stabilirea programului de vizita pentru copilul meu ... (vezi toată discuția)
Va rog cine ma poate ajuta !!!???-divort cu minori ericabalan ericabalan Este aproape 1 an de zile de cand sotul a intentat divort si m-a deposedat de dreptul de mama , pur si simplu a luat copiii , doua fetite de 3 si 6 ani ,fara ... (vezi toată discuția)