avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... INVITATIE PERSOANA STRAINA IN ROMANIA - DOCUMENTE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

INVITATIE PERSOANA STRAINA IN ROMANIA - DOCUMENTE

Buna ziua. Nu stiu unde sa postez aceasta intrebare. Pe ce forum. Imi poate spune si mie cineva care este procedura prin care pot invita pe cineva in Romania. El este din alta tara, musulmana, si vrea sa vina in vizita. Ce acte trebuiesc, unde trebuie sa merg. Trebuie sa platesc ceva ? Si mai este o problema. Nu am servici si nici locuinta personala. Stau la cineva cu chirie iar aceasta persoana, momentan are probleme cu contractul casei. Ce pot face in situatia asta ? Cum pot sa il invit pe prietenul meu aici ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 19:46, 9 Ianuarie 2010
[ link extern ]

Veti gasi aici informatii despre modalitatea in care puteti face invitatia, precum si conditiile necesare .
:) va mai puteti adresa si ambasadei tarii lui la noi in Romania pt informatii,

dar nu cred ca veti putea sa va invitati prietenul asa usor, caci sunt o serie de conditii de indeplinit iar dvs nu aveti sanse sa va fie admisa invitatia pt prietenul dvs, intrucat nu indepliniti conditiile.

Respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie in romania pentru prietena filipineza Mircea2all Mircea2all As dori sa-mi invit prietena filipineza in Romania. Ar trebui sa aplice pt viza in Manila avand invitatie de la mine sau nu are nevoie de vreo invitatie? ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain in romania !! cristina84 cristina84 As dori sa invit in tara un cetatea strain. Pentru tara in care el locuieste, statul roman impune procedura invitatiilor. Am insa o nelamurire.. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)