avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața In data de 08.09.2021 am fost oprit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața In data de 08.09.2021 am fost oprit de poliția ...

Bună dimineața
In data de 08.09.2021 am fost oprit de poliția rutieră și sancționat pentru extintor auto expirat pot contesta contravenția? Și ce pot face în legătură cu ne respectarea codului rutier de către polițiști adică întoarcere pe linie dubla continua și mers pe contrasens atâta timp când nu erau în misiune?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:53, 9 Septembrie 2021
Buna dimineata,

Depuneti plangere contraventionala impotriva procesului verbal de constatare si sanctionare a contraventiei si solicitati inlocuirea amenzii cu avertismentul avand in vedere gravitatea minima a faptei.

O zi buna,
Unde pot sa fac asta?
Mulțumesc
La judecatoria scrisa in PV de contraventie, daca nu, cea de care apartine sectia de politie de unde e agentul care v-a completat documentul. Nu aveti treaba cu ce a facut politia, erau in misiune, altfel trebuie sa demonstrati ca erau in timpul liber si au savirsit un abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala sserban sserban Buna seara, eram cu cineva in masina si o masina de politie rutiera ne-a oprit fara a folosi bastonul reflectorizant. Eu le-am adresat aceasta intrebare iar ... (vezi toată discuția)
Adaugare probe la dosar dumitreldd dumitreldd Pe data de 01 merg la tribunal pentru un proces impotriva IPJ in care contest un proces verbal de contraventie care s-a soldat cu retinerea permisului si ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)