avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua fata mea are o hotarare definita privind ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua fata mea are o hotarare definita privind pensia alimentara,pe ...

Buna ziua
fata mea are o hotarare definita privind pensia alimentara,pe care trebuie sa i-o dea copilului minor,fostul sot,in cuantum de 25% din venituri.Va rog sa-mi spuneti,unde trebuie sa apeleze,pentru ca aceasta hotarare sa fie pusa in aplicare?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:24, 9 Septembrie 2021
Buna ziua, daca tatal minorului nu executa de buna-voie, trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc pentru a obtine pensia prin intermediul executarii silite.
multumesc frumos.A fost la executor,dar i s a spus ca se poate face numai pe perioada de 3 luni,retroactiv,cand nu i s a platit pensia.Nu sepoate face la angajator,pentru pensiile viitoare?
Ce v a raspuns executorul este corect..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Diminuarea pensiei alimentarea si restituirea retroactiv a diferențelor de bani Ana Mincu Ana Mincu Buna ziua! Sunt in proces cu fostul meu sot pt diminuarea pensiei alimentarea, ca urmare a faptului ca i s-a nascut al doilea copil. Acțiunea a fost introdus ... (vezi toată discuția)